Prins Harry krijgt felle kritiek te verduren: “Ontrouw en onbeleefd”

door: COS
Prins Harry en Meghan Markle
Afbeelding bron: FiledIMAGE / Shutterstock.com

Prins Harry vertoeft al maanden in de Verenigde Staten met echtgenote Meghan Markle en zoontje Archie. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan ontstond er veel commotie rond ‘The Crown’ van Netflix.

Het vierde seizoen van ‘The Crown’ werd onlangs integraal op Netflix geplaatst. Hoewel velen smullen van de sappige verhaallijnen, geven heel wat insiders aan dat de koninklijke familie niet gediend is met hoe ze worden geportretteerd.

Harry is altijd een fan geweest van de reeks volgens Angela Levin. “Toen ik Harry twee jaar geleden ontmoette in Kensington Palace was de eerste vraag die hij me stelde: ‘Kijkt u naar ‘The Crown’?”, citeert Daily Mail de auteur van ‘Harry: A Biography of a Prince’ bij talkRADIO.

'Ontrouw en onbeleefd'

Een beetje geschrokken vroeg Angela: ‘Kijken u en de anderen van de koninklijke familie er dan naar?’ Harry bevestigde. “We kijken er bijna allemaal naar, maar ik zal er wel op aandringen dat de reeks ermee stopt voor ze aan mijn verhaallijn geraken.”

Nu, twee jaar later is de reeks toe aan de verhaallijn van Lady Diana, Harry’s moeder. Angela vindt het enorm “ontrouw en onbeleefd” dat Harry, die een miljoenendeal ondertekende met Netflix, geld aanneemt van een bedrijf dat zijn vader, moeder en grootmoeder ronduit belachelijk maakt.”