Willy Naessens en Marie-Jeanne betrokken bij zwaar verkeersongeval
COS
Willy Naessens en Marie-Jeanne betrokken bij zwaar verkeersongeval
Foto: Play4

Willy Naessens en Marie-Jeanne kennen we uit 'The Sky Is The Limit'. Het koppel raakte zondag betrokken bij een zwaar verkeersongeval.

Willy Naessens en echtgenote Marie-Jeanne waren onderweg naar hun buitenverblijf in Frankrijk toen ze zondagavond werden aangereden in Picardië. Dat schrijft HLN. Een wagen wilde van links de weg nog oprijden, maar had Willy's wagen wellicht niet gezien.

"Ik heb met alle macht nog geremd, waardoor onze snelheid al een pak lager lag tijdens de botsing", zegt Willy aan HLN. De jongeman in de andere wagen was onderweg naar het werk. "Hij heeft ons vooraan geraakt, en is twee, drie keer overkop gegaan voor zijn wagen tot stilstand kwam."

Willy en Marie-Jeanne waren erg bezorgd om de jongeman in de andere wagen, maar hij kon gelukkig op eigen kracht nog uit z'n wagen klauteren en werd naar het ziekenhuis gebracht. Het koppel raakte zelf niet gewond.

Hun auto, een Range Rover, is waarschijnlijk wel perte totale. "We zijn blij dat we met een zware wagen op de baan waren, wellicht is dat voor een groot deel onze redding geweest", aldus Willy Naessens bij HLN.

Meer nieuws

Meer nieuws

.