Valerie De Booser geeft toe: “Ook al gemerkt dat Zita dit aan het doen is”
PMN
Valerie De Booser geeft toe: “Ook al gemerkt dat Zita dit aan het doen is”
Foto: Instagram

Zita Wauters viert vandaag haar zestiende verjaardag. Ze ontving ook al verjaardagswensen van haar moeder Valerie De Booser.

De makers van ‘Familie’ hadden verwacht dat de dood van Kasper de kijkers niet onberoerd zou laten. Maar de commentaren zijn heftiger dan verwacht. Alleen al op de officiële Facebook-pagina van ‘Familie’ lieten meer dan duizend kijkers een meelevende, ontgoochelde, verdrietige of kwade boodschap achter. “Moet dit nu echt?” Dat is de teneur van het grootste deel van de commentaren. “Ik ben hier helemaal niet goed van”, lezen we ook.

De scenaristen hadden een trucje gevonden om het schrijnende drama te verzachten. Want ongeveer tegelijk ontdekten Hanne en Quinten dat ze zwanger zijn. Er staat dus nieuw babygeluk op stapel. Het kindje van Hanne wordt in mei 2020 verwacht, zo is al tijdens een scène gebleken. Maar blijkbaar twijfelen sommige ‘Familie’-fans er al bij voorbaat aan of die bevalling er wel zal komen. “Hanne zal een miskraam krijgen, dat weet je nu al”, concluderen cynische soapkijkers. Tja, die kans is absoluut niet onbestaande. Want baby’s zijn nu eenmaal niet zo handig op een tv-set…

Meer nieuws

Meer nieuws

.