Valerie De Booser

Valerie De Booser is een Vlaamse presentatrice en model. Ze heeft twee kinderen, Nono Wauters en Zita Wauters. 

Model en presentatrice

Geboortedatum: 13 december 1979
Actief sinds: 2002

Biografie:
In het middelbaar heeft Valerie De Booser een opleiding schoonheidsverzorging gevolgd. Op haar achttiende heeft ze 4 jaar samengewoond met Jo Planckaert. In 2004 trouwde ze met haar voormalige man Koen Wauters. Ze kregen twee kinderen, een dochter en een zoon (Nono en Zita). In januari 2020 kwam er een einde aan hun huwelijk.

De Booser deed in 2002 mee als verleidster in het televisieprogramma 'Temptation Island'. Na 'Temptation Island' deed ze mee aan verschillende fotoshoots en ze kwam meerdere malen op de covers van Vlaamse bladen. Ze kwam ook op tv via een gastrolletje in 'Familie' en ze zat ook in het panel van 'Het Swingpaleis'.
In 2003 presenteerde De Booser 'JIMlist 40' en 'Clip Request'. Samen met haar toenmalige man Koen Wauters bracht ze een bezoek aan Kenia, ze waren sindsdien het gezicht van Foster Parents Plan-actie.
Na haar tweede bevalling stopte De Booser met presenteren en werd ze styliste bij VTM. In 2007 deed ze mee aan de tweede reeks van 'Sterren op de dansvloer'. In datzelfde jaar presenteerde ze samen met haar toenmalige man Koen Wauters Give us a minute op JIMtv.
Van 2008 - 2019 had Valerie haar eigen kledingwinkel. In 2020 raakte bekend dat De Booser en Koen Wauters gingen scheiden.

Nieuws over Valerie De Booser