Zien Sarah De Bie overladen met reacties nadat ze onder meer foto deelt van zoontje Georges
PMN
Sarah De Bie overladen met reacties nadat ze onder meer foto deelt van zoontje Georges
Foto: Photo News

Sarah De Bie is de echtgenote van Wout Van Aert. Ze hebben samen twee kinderen. Voor Wout is het nu de rustigste periode van het jaar.

Sarah Bie, de echtgenote van wielrenner Wout Van Aert, geniet samen met man en hun twee kinderen van een welverdiende vakantie. 

Nu het de rustigste periode van het jaar is voor Wout hebben ze besloten om op reis te gaan. Momenteel bevindt het koppel zich op het prachtige eiland Sardinië.

Sarah heeft enkele foto's van hun vakantie gedeeld op haar Instagram-account. Op één van de foto's zien we Sarah samen met hun zoontje Georges op het water. 

Deze foto's hebben veel reacties teweeggebracht bij haar volgers die de beelden stuk voor stuk als prachtig bestempelen.
(Lees verder onder de foto)

Sarah De Bie
Instagram@debiesarah

"Geniet van jullie vakantie", wensen veel van haar volgers het koppel toe. Het is duidelijk dat Sarah en Wout kunnen rekenen op veel steun en positieve vibes vanuit hun online community.

Na een intensieve periode van trainen en wedstrijden is het belangrijk voor Wout om even tot rust te komen en op te laden voor het volgende seizoen. 

Een vakantie met het gezin is dan ook de ideale manier om te ontspannen en quality time door te brengen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sarah De Bie (@debiesarah)

Meer nieuws

Meer nieuws

.