Dina Tersago is streng in 'Boer zkt Vrouw': "Op de vingers getikt"
LHX
Dina Tersago is streng in 'Boer zkt Vrouw': "Op de vingers getikt"
Foto: VTM

Met haar stralende glimlach zorgt Dina Tersago steeds voor een goede sfeer in 'Boer zkt Vrouw'. Toch heeft ze ook een strenge kant.

Al 20 jaar helpt Dina Tersago talloze boeren bij het vinden van een partner in 'Boer zkt Vrouw'. Dat doet ze nog steeds met heel veel plezier. 

Er deed op een bepaald moment een gerucht de ronde dat ze achter de schermen eens uitgevlogen is, toen een boer stiekem met iemand stond te kussen in de schuur. Dat wil ze echter ontkrachten.

"Uitgevlogen? Nee, zeker niet. Vriendelijk op de vingers getikt, dat wel", lacht ze in Humo. Dat had ze een goede reden voor: ze heeft een vertrouwensband met de boeren en dus verwacht ze dat die zulke belangrijke dingen tegen haar komen vertellen.

"Dat de boeren Marie-Harry en Olivier zestien jaar geleden tijdens de opnames op elkáár verliefd zijn geworden, zijn we pas op de reünie te weten gekomen", vertelt ze. "'We wilden het niet aan de grote klok hangen', zeiden ze toen."

Zelf was Dina daar niet zo blij mee. "Zeg! De liefde is toch net léúk? Dan wil ik het niet een week later in de boekjes lezen", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.