Kristel Verbeke heeft mooi nieuws over haar dochters
LHX
Kristel Verbeke heeft mooi nieuws over haar dochters
Foto: Photo News

Samen met haar man Gene Thomas heeft ex-K3'tje Kristel Verbeke twee dochters. Nanou is 19 jaar, Lily is 17 jaar.

Nanou en Lily zijn op een leeftijd gekomen waarop ze hun vleugels beginnen uitslaan. Kristel Verbeke ziet het gebeuren met gemengde gevoelens.

"Soms wil je gewoon dat ze nog zeven jaar oud zijn en dat jij het belangrijkste in hun leven bent. Anderzijds krijg je er ook wel veel voor in de plek", zegt ze in Story.

Ze laat weten dat haar dochters het allebei goed doen. Nanou studeert sociaal-economische wetenschappen aan de universiteit en heeft sinds een jaar een vriendje. Ze heeft nog niet gevraagd om op kot te gaan, en daar is Kristel erg blij mee.

Lily zit momenteel in het laatste jaar Latijn-wiskunde. Wat zij volgend jaar gaat studeren, heeft ze voorlopig nog niet beslist.

Net als hun ouders zijn de twee meisjes erg creatief. Nanou zingt en speelt gitaar in een rockbandje. "Ze spelen covers en eigen nummers, op bakken bier in jeugdhuizen. Heel low profile, het is niet haar ambitie om bekend te worden. En Lily heeft dan weer onlangs een klein rolletje gespeeld in een Franse serie." De appel valt dus niet ver van de boom!

Meer nieuws

Meer nieuws

.