Kristel eerlijk over haar twee tienerdochters: “Bij hen niet altijd simpel”
PMN
Kristel eerlijk over haar twee tienerdochters: “Bij hen niet altijd simpel”
Foto: Photo News

Kristel Verbeke (48) kennen we natuurlijk nog van haar periode bij K3. Ze is getrouwd met zanger Gene Thomas. Samen hebben ze twee dochters.

Kristel Verbeke en Gene Thomas hebben met Nanou (19) en Lily (17) twee tienerdochters in huis rondlopen. In Story spreekt Kristel over haar twee kinderen. “Het is niet altijd even simpel om iets van hen gedaan te krijgen zonder dat je de zagende mama bent”, bedenkt Kristel zich.

Kristel heeft er intussen wel wat ervaring mee. “Ik heb wel geleerd dat je hun reactie nooit persoonlijk mag nemen, én dat je het ijzer moet smeden als het heet is. In the heat of the moment de dingen even laten voor wat ze zijn en ze op een ander moment weer oppikken.”

Voor Kristel is het ook niet makkelijk om haar dochters los te laten. Het is iets dat elke ouder wel merkt. Je kind(eren) loslaten is nu éénmaal niet makkelijk.

“Soms wil je gewoon dat ze nog zeven jaar oud zijn en dat jij het belangrijkste bent in hun leven. Anderzijds krijg je er ook wel voor terug. Onze gesprekken zijn nu volwassener.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.