Enorme tegenslag voor Yvonne Coldeweijer: "1 miljoen euro verloren"
LHX
Enorme tegenslag voor Yvonne Coldeweijer: "1 miljoen euro verloren"
Foto: Instagram @lifeofyvonne

Yvonne Coldeweijer is vooral bekend als dé roddelkoningin van de Nederlandse showbizz. Daarnaast heeft ze ook een kledingbedrijf.

'Meid in the city' heet het kledingmerk van Yvonne Coldeweijer. Al een hele tijd verkloopt ze de kleding via haar webshop, maar anderhalf jaar geleden opende ze ook een fysieke winkel.

Eerst deed ze al het werk alleen, maar zeker met de opening van haar winkel merkte ze dat ze personeel nodig had. Ze stelde daarom een team samen. In totaal had ze zo'n zeven man in dienst.

"Ze waren bezig met content maken, pakketten versturen, het tellen van de inkooporders, het organiseren van het hele magazijn...", vertelt ze in een filmpje op Instagram. "Iedereen deed het supergoed, maar om nou te zeggen: hierdoor maak ik extra omzet... Nee."

"De content die echt sales opleverde, dat was ík. Mijn posts op Instagram. Al met al superleuk, die extra content, maar je hebt mij. Dus het was niet echt nodig."

Bovendien kwamen er amper klanten in de winkel. Enkel op zaterdagen was het druk. "De kosten die ik maakte voor dat pand, haalde ik daar niet uit."

Het gevolg: ze heeft in totaal zo'n 1 miljoen euro verloren. Toch blijft ze niet bij de pakken zitten. Ze is vastberaden om het in de toekomst op een andere manier aan te pakken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.