Geweldig ! ‘Familie’-actrice Sandrine André kondigt gezinsuitbreiding aan: “We zijn in blijde verwachting”
ASX
Geweldig ! ‘Familie’-actrice Sandrine André kondigt gezinsuitbreiding aan: “We zijn in blijde verwachting”
Foto: VTM

Er hangen donkere onweerswolken boven de hoofden van de Van den Bossches in ‘Familie’. De seizoensfinale nadert en die belooft spannender dan ooit te worden. Als het plan van slechterik Joris Nuyens / Bert Van den Bossche lukt, zal zowat de hele familie Mechelen inruilen voor de eeuwige jachtvelden.

Ook Véronique Van den Bossche loopt gevaar. Of het populaire personage de moordaanslag zal overleven, weten we waarschijnlijk pas in september. Gelukkig gaat het actrice Sandrine André in het echte leven wél voor de wind.

Op haar Instagrampagina kondigt Sandrine zelfs zeer leuk nieuws aan. “We zijn in blijde verwachting”, klinkt het dolenthousiast. Is er een kindje op komst bij Sandrine en haar vriend Hans?

Neen, het koppel heeft een puppy geadopteerd. “Mag ik jullie voorstellen aan Hans z’n nieuwe beste vriend Beertje?”, laat Sandrine weten. “Voorlopig nog even bij zijn mama en boertjes en zusjes, maar we zijn in blijde verwachting van zijn komst”.

Bekijk hieronder alvast de eerste foto’s van het nieuwe gezinslid. Hoe schattig is dat? Wij smelten alvast bij het zien van die puppyoogjes!

Meer nieuws

Meer nieuws

.