Zien Wow! Niels Destadsbader in tranen door kersvers Miss België Emilie Vansteenkiste
COS
Wow! Niels Destadsbader in tranen door kersvers Miss België Emilie Vansteenkiste
Foto: Instagram@emilie_vansteenkiste

We hebben een gloednieuwe Miss België. Emilie Vansteenkiste is niet alleen een prachtige verschijning, ze kan ook wondermooi dansen.

In de vierde aflevering van 'The Greatest Dancer' op Eén zullen we kersvers Miss België Emilie Vansteenkiste aan het werk zien aan de zijde van haar vriend Jonas Lauwereys. Ze brengen een dans ter ere van Emilies overleden mama.

De auditie van Jonas en Emilie zorgt voor kippenvel in de zaal en bij de jury. Het optreden heeft Niels Destadsbader erg aangegrepen. De coach bekijkt het spektakel met tranen in de ogen. Ook fans van het programma zijn erg ontroerd.

"Gewoon prachtig. Je mama is van hierboven heel zeker trots op jou", lezen we. "Prachtig eerbetoon aan je mama! Wat een talent! Veel respect voor deze mooie act!" En: "Prachtig, wondermooi, kippenvel. Heb er geen woorden voor alleen heel veel respect, een welverdiende Miss België."

"Mooi vanbinnen en vanbuiten. Dat straal je ook uit. Ben geen miss-liefhebber, maar de deze is wel een schot in de roos. Een mooi mens met veel capaciteiten en potentieel en het hart op juiste plaats! En wat een paar! Ook op de dansvloer. Deze performance samen, voor je mama, het raakt me diep!"

Emilie en Jonas zijn erg geraakt door de mooie reacties. "Namens mezelf en Emilie, allen super hartelijk bedankt voor jullie mooie woorden! Het raakt ons beiden dat we de boodschap hebben kunnen overbrengen en onze passie mogen delen! Nogmaals dankjewel", aldus Jonas.

Meer nieuws

Meer nieuws

.