Iluna Timmerman heeft een vriendje: Zo denkt papa Christopher over Robin

door: COS
Christopher en Iluna Timmerman
Afbeelding bron: Instagram @christopher_timmerman_

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman hebben samen drie kinderen. Hun oudste dochter Iluna deelde onlangs bijzonder nieuws.

Binnenkort mogen we op Eén nieuwe afleveringen van 'Château Planckaert' verwachten. De familie werkt verder aan het kasteel, Junior Planckaert moet opnieuw onder het mes én Iluna Timmerman heeft een liefdesprimeur voor de familie.

Iluna, de oudste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman, heeft een vriendje. Ze zal hem binnenkort voorstellen in 'Château Planckaert'. Het gaat om Robin Warrant, die in dezelfde wielerploeg rijdt als Iluna's broer Mageno en neef Devon.

Iluna en Robin kennen elkaar al heel lang en zijn al bijna een jaar samen. Hij is intussen al een deel van het gezin. Ook Iluna's vader Christopher is gelukkig voor zijn dochter. "Ik heb daar totaal geen problemen mee", zegt hij in Story.

"Als coureur heeft hij Iluna al veel bloemetjes gebracht", merkt Christopher op. "Hij heeft een beetje dezelfde humor als ik. Wij kunnen goed lachen samen terwijl de rest denkt: 'Daar zijn ze weer.'"