Verrassend nieuws over zwangere Hanne van K3: 'Dan komen we te weten of ze jongen of meisje krijgt'
COS

VTM maakte woensdag de najaarsprogrammatie van de VTM-zenders bekend. Ook de meisjes van K3 hebben een plek in die programmatie.

In het najaar van 2021 gingen we in 'K2 zoekt K3' samen met Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen op zoek naar een opvolg(st)er voor Klaasje Meijer. Uiteindelijk werd het de Nederlandse Julia Boschman aan wie Klaasje de fakkel doorgaf. 

De eerste weken van Julia bij K3 konden we meteen na 'K2 zoekt K3' al volgen in 'K3, een nieuw begin'. VTM breit daar later dit najaar een vervolg aan met 'K3, één jaar later'. Het programma volgt exclusief hoe Hanne, Marthe en Julia het afgelopen jaar als nieuwe K3 hebben beleefd.

Naast de première van hun 'Kom Erbij'-tour, de videoclipopnames van 'Mango Mango', de razend drukke zomertour door Vlaanderen en de opnames van 'The Voice Kids' volgt de docu ook de zwangerschap van Hanne van heel dichtbij.

Hoe kwamen Marthe en Julia te weten dat Hanne zwanger is? Wordt het een jongen of een meisje? Deze unieke blik achter de schermen én in het leven van Hanne, Marthe en Julia neemt de kijkers mee in de wereld van Vlaanderens meest succesvolle groep van het moment.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.