Kijkers van 'James De Musical' zeggen allemaal hetzelfde over Luc Appermont en Bart Kaëll
COS
Kijkers van 'James De Musical' zeggen allemaal hetzelfde over Luc Appermont en Bart Kaëll
Foto: Play4

'James De Musical' was er donderdagavond weer met een nieuwe aflevering en dus met een fonkelnieuw musical over een BV. Luc Appermont was deze week aan de beurt.

James Cooke en zijn team werden voor 'James De Musical' geïnspireerd door 'Het Mooiste Moment' van Luc Appermont. Het kon haast niet anders dan dat ook hij een eigen musical zou krijgen. Die zorgde donderdag voor veel emoties. Vooral de scène over Lucs mama greep naar de keel.

"Ontroerend mooi en sereen", klinkt het op Facebook. "Prachtig gebracht, een kippenvelmoment", lezen we nog. "Was voor mij de tot nu toe mooiste aflevering", zegt iemand. "Zo waardig, eervol gebracht. Heel herkenbaar, het gemis van je mama. Genoten met een lach en een traan."

"Wat een topprogramma. En Bart en Luc, een koppel zo liefdevol voor elkaar. Proficiat James voor je geweldig mooi programma", laat nog iemand weten. "Wat een ontroerende en mooie aflevering, zo hartverwarmend. Twee mooie warme mensen, Luc & Bart." En: "Ik word echt verliefd op dit koppel."

Er is ook niks dan lof voor Luc en echtgenoot Bart Kaëll. "Luc en Bart zijn een voorbeeld voor velen! Top!", lezen we. "Bart en Luc zijn een heel mooi voorbeeld van een koppel dat mekaar echt graag ziet", vindt nog een kijker. "Twee liefdevolle mensen met het hart op de juiste plaats, mooi koppel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.