Karen Damen verontwaardigd: "Erik Van Looy, Jan Verheyen, iedereen weet het, maar niemand durft het aan"
COS
Karen Damen verontwaardigd: "Erik Van Looy, Jan Verheyen, iedereen weet het, maar niemand durft het aan"
Foto: VTM

Karen Damen zal heel haar leven bekend staan als een van de originele K3'tjes. Daarnaast zou ze ook graag nog meer bekend staan als actrice. Naast haar rol in 'Familie', is het haar nog niet gelukt aan de bak te komen als actrice.

Karen Damen studeerde een jaar aan Studio Herman Teirlinck. Credibiliteit heeft ze naar eigen zeggen niet. Luk Alloo denkt daar in 'Alloo Bij...' anders over. "Dan ben je de enige die dat denkt of daarin gelooft, want anders had ik toch al lang aanbiedingen daarvoor gekregen?", merkt ze op.

Het K3-etiket speelt haar op dat vlak parten. "Ik ben daar blij mee, met dat etiket. Maar waarom vragen ze mij niet voor een rol in 'Twee Zomers'? Omdat mensen zoiets hebben van: 'Ja, maar dat is Karen van K3'", zegt ze in het VTM-programma.

Dat ze die rol in 'Familie' heeft gekregen, daar is ze heel blij om, want ze vindt het geweldig om in de huid van iemand anders te mogen kruipen. Maar ze wil meer. Alleen wordt er geen gehoor gegeven aan haar wens.

"Marc Punt, Erik Van Looy, Jan Verheyen. Iedereen weet dat ik dat eens wil doen, maar ik denk dat niemand dat aandurft. Dat ze het niet geloven dat ik het kan. Maar dan denk ik: laat me dan casting komen doen. Laat me het gewoon proberen, en is het niet goed, dan is het zo", besluit Karen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.