Ianthe Tavernier openhartig over afscheid Andy Peelman in 'De Buurtpolitie'
WVDS

Vanaf december zal in alle bioscoopzalen opnieuw een nieuwe Vlaamse actiefilm te zien zijn: ‘De Buurtpolitie - De Perfecte Overval’. Actrice Ianthe Tavernier maakt ook deze keer weer deel uit van het politiekorps.

“We hebben de film al ingeblikt”, vertelt Ianthe Tavernier aan Showbizz24. Ianthe speelt ook in grote musicals mee, maar bij opnames voor tv of film gaat het acteren toch iets anders in zijn werk.

“Bij film en series mag het allemaal wat subtieler en kleiner en met theater moet je ook de achterste rij bereiken. Maar zolang je een rol gemeend en oprecht speelt puur vanuit je hart, dan raak je altijd het publiek. En dat geldt zowel voor theater als televisie. Het is altijd mijn doel om mensen te raken aan de andere kant.”

“In de film van de Buurtpolitie gaat heel het team op teambuilding, maar die teambuilding loopt niet zoals verwacht en er gebeurt vanalles met de teamleden”, kan Ianthe al kwijt over de inhoud van  ‘De Buurtpolitie - De Perfecte Overval’.

Een typisch element uit ‘De Buurtpolitie’ zien we ook nu terugkeren. “In de film werken we heel veel samen, dat typeert ook ‘De Buurtpolitie’. Het teamgevoel en de collega’s onder elkaar en dat ga je in deze film ook weer te zien krijgen.”

Afscheid Andy Peelman

Andy Peelman heeft afscheid genomen van ‘De Buurtpolitie’ iets waar Ianthe heel veel begrip voor heeft. “Andy heeft andere wegen ingeslagen en hij krijgt heel mooie kansen waardoor zijn agenda volgens mij barstensvol zit.” 

“Nog twee kinderen daarbij en een zaak. Ik begrijp volledig waarom hij die keuzes maakt en we hebben er ook weer nieuwe mensen bij gekregen.” 

Wensenlijst

“Wat mij heel leuk lijkt om nog een keer te mogen doen is meespelen in een Vlaamse film. Ik hou van het Vlaamse genre met die rauwe stijl waar wij zo goed in zijn zoals Rundskop. Dat zou ik wel willen afvinken van mijn lijstje.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.