Thuis 'Thuis'-kijker doet opmerkelijke vaststelling: "Geen toeval!"
COS
'Thuis'-kijker doet opmerkelijke vaststelling: "Geen toeval!"
Foto: VRT

De makers van 'Thuis' zullen binnenkort wellicht een baby moeten casten. Wensouders Lowie en Paulien zullen geholpen worden door vriendin Tamara.

Tamara (Tine Priem) heeft Lowie (Mathias Vergels) en Paulien (Tina Maerevoet) deze week het verlossende nieuws gebracht: ze wil haar vrienden graag een kindje schenken en is ermee akkoord gegaan om hun draagmoeder te worden.

Maar zal dat wel nodig zijn? Op 30 september kwam het tussen Lowie en ex Viv (Lynn Van den Broeck) immers tot een vrijpartij. De timing van de vrijpartij doet kijkers vermoeden dat Viv - die geen kinderen wil - zwanger zal zijn.

"Als Viv zwanger is geraakt van hun vrijpartij, dan zal ze uiteraard bevallen in de seizoensfinale. Binnen negen maanden zijn we eind juni. Geen toeval", merkt een kijker op via Facebook. 

Een kijker denkt dat Viv haar zwangerschap zal verzwijgen en Tamara ook zwanger zal zijn. Er zouden dan twee kindjes van Lowie onderweg zijn. "Misschien vertrekt Viv als ze erachter komt dat ze zwanger is en komt ze later terug met het kind."

Meer nieuws

Meer nieuws

.