Liese Luwel komt eindelijk met update: Ze heeft nieuws over haar MS
LHX
Liese Luwel komt eindelijk met update: Ze heeft nieuws over haar MS
Foto: Instagram @lieseluwel

Liese Luwel kennen we allemaal nog van 'Big Brother', waar ze het tot in de finale schopte. Zo'n twee jaar geleden kreeg ze een vreselijke diagnose.

Het begon met een probleem met haar zicht, maar algauw merkten de dokters dat er meer aan de hand was. Liese Luwel bleek multiple sclerose (MS) te hebben.

Sinds haar diagnose leeft Liese Luwel met een grote onzekerheid. Niemand weet immers hoe haar ziekte zal evolueren. Elke keer dat ze een MRI-scan laat nemen, is het dan ook bang afwachten.

Dit keer heeft ze gelukkig goed nieuws. "De resultaten van mijn MRI's waren stabiel", laat ze weten in haar Instagramverhaal. "Ik had er echt zoveel zenuwen voor, dus de ontlading na het fijne nieuws was groot. Ik denk dat dit élk jaar wel spannend en zenuwslopend gaat blijven..."

Toch betekent dat niet dat alles helemaal in orde is. Liese Luwel was namelijk bezig met de '75 hard challenge' een 75 dagen lang programma waarbij je onder andere twee keer per dag moet sporten, een dieet moet volgen en elke dag bijna 4 liter moet drinken.

"Ik heb samen met de dokter besloten om de challenge te beëindigen, omdat dit toch te veel energie van mijn lichaam vroeg", laat ze weten. "Ik blijf wel gezond eten en sporten als voordien, maar met mate."

Meer nieuws

Meer nieuws

.