Regi zet de puntjes op de i: “Kristel vindt het belangrijk om dit recht te zetten”
PMN
Regi zet de puntjes op de i: “Kristel vindt het belangrijk om dit recht te zetten”
Foto: VTM

Regi en Kristel Hubney trouwden twee maanden geleden. Dat huwelijk ging door in Zuid-Afrika. Je kon het allemaal live meevolgen op televisie.

Intussen duiken er vervelende geruchten op voor Regi en Kristel. Er zou het gerucht zijn dat ze alweer uit elkaar zijn. Dat zou zelfs al zo geweest zijn voor ze trouwden in Zuid-Afrika.

Regi en Kristel hebben die geruchten ook gelezen. “Wij vielen van onze stoel van het lachen”, citeert TV-Familie de populaire dj in Het Laatste Nieuws. “Maar het verhaal begon zich verder te verspreiden en Kristel vond het belangrijk om dat even recht te zetten.”

Het blijft niet bij dat ene gerucht. “We krijgen plots ook berichten dat Kristel zwanger zou zijn”, merkt Regi op. “We zouden een zoontje verwachten.”

"Kristel en ik hebben er geen idee van wie de geruchten aan het verspreiden is"

Heel vreemd allemaal. Wie verspreidt die geruchten? “Zelf hebben we geen idee wie het kan zijn”, verduidelijkt Regi. “Wel sluit ik iedereen uit mijn omgeving uit, zij weten dat we in de showbizz zo niet werken.”

“Maar ook in Kristel haar omgeving zijn er geen personen die zich daarmee zouden bezighouden. Ik ben er dus zeker van dat er ‘s morgens iemand opstond en bij zijn koffie dacht: ‘Aha, dat ga ik nu eens vertellen.’”

Meer nieuws

Meer nieuws

.