Stopt 'Liefde Voor Muziek' na 10 seizoenen of niet? VTM heeft meer nieuws
PMN
Stopt 'Liefde Voor Muziek' na 10 seizoenen of niet? VTM heeft meer nieuws
Foto: VTM

Dinsdagavond is er de laatste aflevering van dit seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Het was dit jaar een feesteditie. Het programma vierde zijn tiende verjaardag.

Het werd dit jaar een speciale feesteditie van 'Liefde Voor Muziek'. Het programma bestaat tien jaar. Dat wilde men bij VTM niet zomaar voorbij laten gaan.

Van elk seizoen werd er één artiest uitgenodigd. Zij mochten dan opnieuw elkaars hits coveren. Volgende week dinsdag is er de laatste aflevering van dit seizoen.

VTM heeft beslist dat er een elfde seizoen komt van 'Liefde Voor Muziek'

De artiesten die dit seizoen deelgenomen hebben praten volgende week dinsdag over de meest markante momenten van deze jaargang. In de voorbije tien jaar van 'Liefde Voor Muziek' zijn er veel artiesten de revue gepasseerd: van Christoff, Daan, Margriet Hermans tot Bart Peeters en zoveel meer. Ook zij delen in de feestvreugde en halen maar al te graag herinneringen op.

VTM heeft intussen ook een beslissing genomen. Zo komt er een elfde seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Hoe dat seizoen eruit gaat zien is nog niet geweten. Wel zeker is dat de deelnemende artiesten weer elkaars hits gaan coveren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.