Mathias Mesmans uit telenovelle Milo geeft al iets prijs over toekomstig verloop van Milo
WVDS
Mathias Mesmans uit telenovelle Milo geeft al iets prijs over toekomstig verloop van Milo
Foto: VTM

Alles wat Camille Dhont aanraakt, lijkt een succes te worden. Ze werkt heel hard en naast haar zangcarrière mag ze terecht ook heel trots zijn op haar telenovelle Milo.

Als we de kijkcijfers erbij nemen scoort Milo een tweede plaats in de VTM GO ranking. “Daarmee scoort ‘Milo’ bijna even goed als ‘Familie’. We zijn dus zeer tevreden over de kijkcijfers”, klinkt het heel tevreden bij de zender.

Het eerste seizoen van Milo is momenteel te bekijken op tv, en de productie van het volgende seizoen is al in de maak. Tijd om eens na te gaan wat er nog staat te gebeuren.

Mathias Mesmans, die in Milo de vaste rol van de popster Liam speelt, geeft in gesprek met Showbits toch al het een en ander prijs over wat fans in de toekomst nog mogen verwachten.

“Het belooft nog heel spannend te worden. Er komen nog heel wat leuke personages bij”, geeft Mathias aan. “En er gaat nog heel wat gebeuren met de personages die je ‘denkt’ te kennen”, voegt de acteur nog toe.

De hamvraag blijft natuurlijk of het wat gaat worden tussen Liam en Milo. Daarover blijft de jonge acteur eerder op de vlakte in zijn antwoord: “Dat is de vraag van 1 miljoen natuurlijk, misschien, misschien niet”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.