‘Felle discussie bij K3: Marthe De Pillecyn raakt het niet eens Hanne Verbruggen en Julia Boschman’
PMN
‘Felle discussie bij K3: Marthe De Pillecyn raakt het niet eens Hanne Verbruggen en Julia Boschman’
Foto: VTM

De meisjes van K3 zagen we dinsdagavond een laatste keer in ‘Liefde Voor Muziek’. Het was het tiende seizoen van het VTM-programma. K3 zorgde voor enkele heerlijke covers.

K3 werkt ook nog altijd de voorstellingen van hun musical ‘De Drie Biggetjes’ af. Daar moest Marthe De Pillecyn even verstek laten gaan omdat ze ziek was. Ze liet in ‘Liefde Voor Muziek’ haar tranen de vrije loop nadat ze het slachtoffer geworden was van bodyshaming.

Tegen wil en dank in is Marthe in het vizier gekomen van de roddelkanalen. Dat is trouwens ook het geval voor haar man Sinerjey Meyfroodt. Die roddelkanalen berichten nu over een felle discussie bij K3.
 

Marthe zou op een dwingende manier aangedrongen om haar man de nieuwe choreograaf van K3 te maken

Er zou bij K3 een felle discussie geweest zijn tussen Marthe en haar twee collega’s. Dat staat te lezen in Dag Allemaal. Marthe raakte het niet eens met Hanne Verbruggen en Julia Boschman.

Marthe zou haar echtgenoot naar voren geschoven als vaste choreograaf van de groep. Ze zou dat op een erg dwingende manier gedaan hebben.

Er is bij K3 nochtans een choreograaf die de meisjes al enkele jaren hun danspasjes aanleert. Marthe zou dus voorgesteld hebben om hem aan de kant te schuiven en te vervangen door haar echtgenoot.

Meer nieuws

Meer nieuws

.