Sam Gooris duidelijk over echtgenote Kelly Pfaff na lancering van nieuwe single
PMN
Sam Gooris duidelijk over echtgenote Kelly Pfaff na lancering van nieuwe single
Foto: Play4

Voor het eerst in tien jaar heeft Sam Gooris nog eens een solosingle uitgebracht. Dat is ‘Arrivederci’ geworden. Een nummer dat je voortaan ook gaat horen tijdens zijn optredens.

Sam Gooris heeft met ‘Arrivederci’ een nieuwe single uit. Mogelijk kan hij er zelfs een zomerhit mee scoren. Al hij is daar naar eigen zeggen niet mee bezig. Hij is al blij dat hij nog zoveel mag optreden.

“Deze single is een cadeautje voor de fans”, merkt Sam op in Dag Allemaal. Al moeten die fans dan ook dan ook wel zijn vrouw Kelly Pfaff dankbaar zijn. Het is dankzij haar dat Sam een nieuw nummer opgenomen heeft.

"Kelly heeft me gepusht om deze nieuwe single te maken"

“Het was ons Kelly’ke die me gepusht heeft”, legt Sam uit. “Ze is al ‘n tijdje mijn manager en ze vond dat de fans nog eens een nieuw werk moesten krijgen. En toegegeven: het zou wel tof zijn om bij mijn optredens behalve ‘Laat het gras maar groeien’, ‘Basketsloefkes’ en ‘Marijke’ ook nog eens een recente hit te kunnen brengen.”

Sam sluit zelfs een videoclip niet uit. “Mijn zoon Kenji Gooris is komen filmen in de opnamestudio, wie weet kunnen we er wel een videoclip van maken. Ik help hem bij zijn studie en hij helpt mij bij mijn carrière, een mooie wisselwerking, ik ben er trots op.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.