Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over uitzending van ‘Liefde voor Muziek’
WVDS
Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over uitzending van ‘Liefde voor Muziek’
Foto: VTM

Gisteren werden in Liefde Voor Muziek de nummers van de populaire Antwerpse hiphop-artiest Tourist LeMC in een ander jasje gestoken door de gastartiesten.

En dat nog wel uitgerekend op de dag dat Tourist LeMC zijn 39e verjaardag vierde. Regi zorgde alvast voor een feestje. Hij deed dat samen met Maxine en Jaap Reesema, die We Begrijpen Mekaar loepzuiver brachten.

Maar er was meer, want speciaal voor de gelegenheid maakte Regi een mash-up van We Begrijpen Mekaar én The Taste Of Summer. Dat laatste nummer heeft voor Tourist een speciale betekenis. Dit oude trancenummer is tegelijk ook het themalied van Royal Antwerp FC, de geliefde voetbalploeg van Tourist.

Kijkers hebben alleen maar lovende woorden: “Zo mooi Maxine en Jaap, schoon gedaan Regi…”, “Boenk erop weer!!!”, “Mega…”, “Woow Zo Mooi Regi”

En het raakte ook de kijkers diep: “Hoe breng je iemand aan het huilen en aan het feesten tegelijk? Door dit... de tekst van Tourist zo fragiel gezongen dat het dwars door je heen gaat en dan beuken met Taste of Summer... Classic! Was wel een tripke…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.