Christoff deelt heuglijk nieuws: Dit heeft hij te vieren
LHX
Christoff deelt heuglijk nieuws: Dit heeft hij te vieren
Foto: VTM

Kinderen heeft Christoff niet, maar wel een petekindje. Dat is Lisa-Marie, de dochter van zijn zus Lindsay.

De kleine Lisa-Marie is momenteel zes jaar oud en zit in het eerste leerjaar. Dat verloopt tot nu toe zoals het moet. In december vertelde Lindsay nog dat Lisa-Marie met plezier naar school gaat en dat het erg goed gaat.

Nu deelt Christoff nog meer mooi nieuws over het meisje. Ze doet vandaag haar eerste communie. Op Instagram deelt hij een foto waarop hij samen met haar poseert. "Zo trots op haar", schrijft hij erbij. 

Zijn volgers overladen hen met gelukwensen. "Dikke proficiat voor jou, prinsesje", klinkt het. "Gefeliciteerd met je eerste communie en geniet van je dagje met de hele familie en je lieve peter."

Ook 'Blind Getrouwd'-deelnemer Joren Dumont, die goed bevriend is met Christoff, laat van zich horen. "Twee fotomodellekes", schrijft hij.

Dat Lisa-Marie haar communie doet, is geen grote verrassing. Christoff en zijn familie zijn namelijk erg gelovig. In Primo vertelt de zanger deze week nog hoe zijn geloof hem in het jaar na corona overeind heeft gehouden. "Het werd me allemaal even te veel, maar mijn geloof heeft me geholpen om licht aan het einde van de tunnel te zien"; klinkt het.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Christoff (@christoffofficial)

Meer nieuws

Meer nieuws

.