Viktor Verhulst heeft mooi nieuws voor al zijn fans
LHX
Viktor Verhulst heeft mooi nieuws voor al zijn fans
Foto: Play4

Tijdens de coronaperiode ontpopte Viktor Verhulst zich tot een echte vlogger in zijn 'Vlogdown'. Voor de mensen die hem toen graag bezig zagen, heeft hij goed nieuws.

Tijdens de lockdown kregen we via Viktor Verhulst een inkijk in het leven van de familie Verhulst. Vloggen doet hij inmiddels niet meer, maar in de podcast 'Achter de schermen' maakt hij bekend dat hij momenteel aan een gelijkaardig project bezig is.

"Ik ben bezig met het opstarten van een YouTubekanaal", vertelt hij. "Ik wil het niet groter voorstellen dan het is. Ik heb gewoon een account aangemaakt op YouTube en ik ga er wat video's op zetten."

Deze keer is het niet Viktor zelf die alles filmt, maar hij heeft een cameraman tot zijn beschikking. "Er is niet echt een plan, ik ga er gewoon aan beginnen", klinkt het. "We zien wel."

"We zijn nu een soort 'behind the scenes'-serie aan het maken die voornamelijk draait rond het dj-gebeuren." Ook de helikopterlessen die hij momenteel aan het volgen is, zullen er ook in te zien zijn. "En daarna zien we wel."

Wanneer we de eerste video kunnen verwachten? Ofwel deze zondag, ofwel volgende zondag. "Of het elke zondag gaat zijn, weet ik niet. We gaan zondag online, en vanaf dan kan alles."

Meer nieuws

Meer nieuws

.