Grote opluchting onder 'Familie'-kijkers: "Eindelijk"
LHX
Grote opluchting onder 'Familie'-kijkers: "Eindelijk"
Foto: VTM

Na haar relatie met Lars vond Veronique in 'Familie' de liefde bij haar psycholoog Linus. Het werd echter een tamelijk ingewikkelde relatie.

Er was duidelijk een klik tussen Veronique en Linus, maar een relatie starten was niet gemakkelijk. Linus verloor zijn partner Rebecca zes jaar geleden in een auto-ongeval en raakt maar niet over haar dood.

De kijkers van 'Familie' zagen met lede ogen aan hoe hij Veronique nooit écht toeliet in zijn leven. Ze kregen zelfs de indruk dat hij haar maar wat aan het lijntje hield.

Na enkele moeilijke maanden heeft Veronique uiteindelijk de knoop doorgehakt. "Wij moeten elkaar loslaten", zegt ze deze week tegen Linus. De kijkers zijn erg opgelucht, zo blijkt uit hun reacties op sociale media.

"Eindelijk... Ik had hem al zes afleveringen eerder gedumpt", schrijven ze onder andere. "Beter zo. Die man is er niet klaar voor." "Ander en beter." "Hij was niks voor Veronique." "Het werd tijd."

Er zijn veel kijkers die denken dat er misschien nog hoop is voor haar relatie met Lars. "Ik hoop dat Veronique en Lars terug een koppel worden. Zij passen gewoon bij elkaar", klinkt het bij hen. "Ik denk dat ze nog terug samen komen." Wie weet...

Meer nieuws

Meer nieuws

.