Marthe De Pillecyn reageert voor het eerst na haar getuigenis over bodyshaming: “Zo voelde ik mij nadien”
PMN
Marthe De Pillecyn reageert voor het eerst na haar getuigenis over bodyshaming: “Zo voelde ik mij nadien”
Foto: Photonews

De meisjes van K3 zien we elke week in het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’. Ze brengen er covers van hun collega-artiesten. K3 wist al enkele keren te beklijven.

De meest emotionele aflevering van dit seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ was ongetwijfeld toen Marthe De Pillecyn vertelde over bodyshaming. Het gebeurde in de beginperiode dat ze een K3’tje was. Terwijl Marthe het vertelde, rolden de tranen over haar wangen.

Marthe is blij dat ze het met iedereen heeft kunnen delen. “Ik was nadien écht opgelucht”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. “Dat is iets dat toen toch heel hard gespeeld heeft in mijn hoofd.”

Marthe voelde zich opgelucht nadat het nieuws deelde over bodyshaming

De zangeres sprak erover met Suzan, Freek en Stan Van Samang. Het werd een erg emotioneel gesprek. Suzan is Marthe ook gaan troosten. "Het feit dat ik daar met hen mee over kon babbelen, heeft mij toch opgelucht", geeft Marthe toe.

Intussen werken de meisjes van K3 ook nog verder de musical van ‘De Drie Biggetjes’ af. Die musical is nu al een gigantisch succes. Deze zomer gaan de meisjes van K3 ook een nieuwe film opnemen. Die kreeg als titel ‘Zomer van Liefde’ en zo zal ook hun nieuwe single heten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.