Big Brother Het gaat snel in ‘Big Brother’: Meteen drie nieuwe genomineerden
PMN
Het gaat snel in ‘Big Brother’: Meteen drie nieuwe genomineerden
Foto: Play4

Het is vandaag een drukke dag in ‘Big Brother’. De gebeurtenissen stapelen zich op. Intussen zijn er ook drie nieuwe genomineerden.

Zondag is geen rustdag in het huis van ‘Big Brother’. Het begon al vanmorgen. Sonja besloot zelf om op te stappen. Ze gaf als reden dat ze de spanning niet meer aankon. Daarom besloot ze zelf om op te stappen. “Ik heb nu rust nodig en die kan ik niet vinden in het huis”, zei ze.

Vervolgens kwamen er twee nieuwe bewoners in het huis. Dat is geen verrassing, die was eerder al aangekondigd. Wel een grote verrassing is de terugkeer van Ashley.

Ashley werd gisteren nog naar huis gestuurd door de kijkers. Vandaag is ze alweer terug. Allicht is ze dus nooit naar huis gegaan.

En alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook weer nieuwe nominaties. Er zijn drie nieuwe genomineerden. Het gaat nu heel snel in ‘Big Brother’.

Ashley is opnieuw genomineerd. Dat geldt ook voor Tom. Verder is er ook Rohani geselecteerd. Zal één van hen zaterdag het huis moeten verlaten? We durven het niet meer te zeggen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.