Erik Van Looy plots opvallend openhartig over zijn ex
LHX
Erik Van Looy plots opvallend openhartig over zijn ex
Foto: GoPlay

26 jaar lang was Erik Van Looy samen met zijn vrouw Nadine. Na 21 jaar huwelijk ging ze in 2014 uit elkaar.

Erik Van Looy en Nadine komen, ondanks hun scheiding, nog steeds erg goed overeen. Sterker nog, ze wonen in hetzelfde gebouw, in verschillende appartementen.

Erik verstaat niet hoe koppels jaren samen kunnen zijn en elkaar plots niet meer leuk vinden. Hij en Nadine hebben nog een erg belangrijke rol in elkaars leven.

"Ik vertel haar alles, ze weet echt heel veel van mij en daar ben ik blij om", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Hij is in het interview misschien wel openhartiger dan ooit: hij moet toegeven dat hij het niet altijd makkelijk vindt om over haar te praten.

"Ik bracht haar vanochtend met de auto naar haar werk en toen heb ik het haar gewoon gevraagd. 'Ik heb straks een interview', ze ik, 'mag ik iets vertellen over je?' Het was oké, zei ze."

Ook over de reden van hun breuk weidt hij uit. Hijzelf zat toen zes maanden per jaar in Los Angeles. "Voor ik het goed en wel wist, was er een soort vervreemding", herinnert hij zich. Bovendien moet hij toegeven dat hij dacht dat het gras groener was aan de andere kant.

Of ze wel uit elkaar hadden moeten gaan, als ze toch zo goed overeenkomen? "Je kan je die vraag stellen, ja. Ik ken situaties waarbij ex-geliefden na jaren terug bijeenkomen en ik versta dat."

Meer nieuws

Meer nieuws

.