Big Brother 'Big Brother' gaat meteen de mist in: 'Te vroeg uitgelekt'
COS
'Big Brother' gaat meteen de mist in: 'Te vroeg uitgelekt'
Foto: Play4

Big Brother opent vanaf maandag 9 januari opnieuw zijn deuren. Vrijdag werden de elf nieuwe bewoners aan de kijkers voorgesteld.

Met vijf Belgen en zes Nederlanders en met vier vrouwen en zeven mannen is er ongelijke verdeling op vlak nationaliteit en geslacht. Daar leek kort na de voorstelling van de kandidaten verandering in te komen.

Op de Facebook-fanpagina van 'Big Brother' zagen we namelijk een twaalfde bewoner verschijnen. Het gaat om Jolien. Een dame die de afgelopen acht jaar hard gewerkt heeft in haar nagelsalon en nu toe is aan verandering.

Opvallend is dat Jolien snel weer verdween van sociale media. De moderator van de groep legt uit wat er aan de hand is: "Mag officieel nog niet bekend zijn... Was een foutje van RTL dat zij gelekt is. Dus moest haar terug verwijderen van Play4."

Het lijkt erop dat Jolien ook in de eerste week het huis zal betreden, maar wellicht niet op de eerste dag. Misschien duikt ze wel in het midden van de nacht op zoals dat onder meer bij Nick Kraft het geval was.

Meer nieuws

Meer nieuws

.