Video “Viktor Verhulst en Sarah Puttemans hebben besluit genomen over belangrijke mijlpaal”
WVDS
“Viktor Verhulst en Sarah Puttemans hebben besluit genomen over belangrijke mijlpaal”
Foto: Instagram @sarahputtemans

Viktor Verhulst en zijn vriendin Sarah Puttemans hadden deze week iets te vieren. Het koppel is sinds 11 oktober namelijk twee jaar samen.

Onze showbizzwatcher overschouwde de relatie van Viktor Verhulst en Sarah Puttemans tot dusver. Af en toe deelt het koppel foto's van hen beiden, maar verder blijven ze eerder gereserveerd.

Ook nu ze twee jaar samen zijn. "Viktor en Sarah denken zelf dat het het gezondste is om hun relatie uit de schijnwerpers te houden. Die filosofie hebben ze nu ook toegepast. Vorig jaar vierden ze hun eerste jaar als koppel met een foto op Instagram, maar dit jaar hebben ze niets gedeeld. Ze hebben dus besloten om hun twee jaar samen uit de spotlights te houden."

En naar de toekomst toe lijken de twee ook niet echt gehaast te zijn. "De volgende stap zou wel kunnen zijn dat ze gaan samenwonen. Maar daar lijkt Sarah de boot nog wat af te houden. Ze vertelde onlangs dat ze veel waarde hecht aan haar familie."

"En ze is er nog niet helemaal klaar voor om het nest officieel te verlaten. Toch zou je kunnen zeggen dat Sarah en Viktor al een beetje samenwonen. In haar vlogs zien we namelijk dat Sarah vaak in Antwerpen bij Viktor verblijft."

Verder heeft onze showbizzwatcher het nog over mogelijke kindjes en iets wat klaarblijkelijk zowel Viktor als Sarah nog gemeen hebben. Bekijk de video hieronder voor meer. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.