Showbizzkenner niet te spreken over schokkend nieuws over Meilandjes: "Contract kan bijna niet groter"
COS
Showbizzkenner niet te spreken over schokkend nieuws over Meilandjes: "Contract kan bijna niet groter"
Foto: GoPlay

De familie Meiland is al enkele jaren op televisie te zien. Daarvoor krijgen ze natuurlijk een mooie vergoeding. Die is bij het ene Meilandje wel een stuk hoger dan bij het andere.

De familie Meiland is volop het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland' aan het inblikken. Voor het eerst heeft Montana Meiland toegegeven dat ze minder verdiend aan de reeks dan haar zus Maxime Meiland en hun ouders.

Terwijl Maxime de ene na de andere miljoenenvilla koopt met Leroy, zet Montana de verwarming in haar winkel niet aan omwille van de energiecrisis. "Het contrast tussen de zussen kan bijna niet groter", zegt showbizzkenner Charlotte Wijnen in Ditjes & Datjes.

De showbizzkenner stelt zich vragen over het verschil in inkomen. Sinds hun terugkeer naar Nederland is ook Montana vaker te zien in 'Chateau Meiland'. Waarom is haar vergoeding dan lager dan die van de andere Meilandjes?

"Waar het ene gezinslid een miljoen heeft, kan de ander de verwarming niet aanzetten. En dat terwijl Montana ook haar privacy heeft moeten opgeven voor de serie. Is dat eerlijk? Ik denk het niet", besluit de showbizzkenner.

Meer nieuws

Meer nieuws

.