Big Brother Geen derde seizoen voor 'Big Brother'? Nederlandse zender RTL 5 reageert
COS

'Big Brother' keerde in 2021 terug met een gloednieuwe versie, een samenwerking tussen Vlaanderen en Nederland. In 2022 werd het tweede seizoen uitgezonden.

Het eerste seizoen werd gewonnen door Jill Goede, bij het tweede was het Salar Abbasi Abraasi die met een cheque van zo'n 70.000 euro naar huis mocht. Of er ook een derde winnaar aan het rijtje toegevoegd zal kunnen worden, dat is nog onduidelijk.

De eerste seizoenen van 'Big Brother' deden het erg goed op het toenmalige Kanaal 2, Play4 en RTL 5 moeten het met een stuk minder kijkers stellen dan destijds. De finale van het eerste seizoen deed het nog behoorlijk met 401.062 Vlaamse kijkers. Die van het tweede moest het stellen met maar 208.449.

In Nederland is de daling in de kijkcijfers nog duidelijker. Het eerste seizoen startte met 1.333.000 geïnteresseerden. Bij de finale van het tweede seizoen zijn dat er nog maar 295.000. Vooral in Nederland lijkt er dus maar weinig interesse voor een nieuw seizoen.

Dat er nog geen aankondiging is gekomen voor een nieuw seizoen, voorspelt weinig goeds. Beide zenders willen echter nog niets bevestigen over de toekomst van het programma. "Momenteel kunnen we er echt nog niks zinnigs over zeggen, helaas", zegt RTL 5 aan Showbizznetwork.

Meer nieuws

Meer nieuws

.