Kijkers van 'Zorgen Voor Mama' komen met dezelfde boodschap voor Kristel Verbeke
COS
Kijkers van 'Zorgen Voor Mama' komen met dezelfde boodschap voor Kristel Verbeke
Foto: Eén

Kristel Verbeke heeft moeilijke periodes gekend in haar leven. Als tiener leefde ze in armoede na de scheiding van haar ouders.

Kristel Verbeke kon haar ervaring met armoede inzetten bij het programma 'Zorgen Voor Mama'. Daarin volgt Kristel samen met Joost en Claudia mama's die het financieel moeilijk hebben. De slotaflevering van het tweede seizoen werd deze week uitgezonden.

"Merci aan vier fantastische mama’s om jullie verhaal te delen! We keep in touch! Joost en Claudia, jullie zijn zo’n schoon mensen. Heel het team van Warner Bros TV België: TOPPERS. Doen we nog eens?", klinkt het bij Kristel op Instagram.

"Wat een mooi programma... hartverwarmend! Mooi om te zien dat deze mama’s geholpen zijn", klinkt het in de reacties. "Prachtig programma", vindt nog iemand. "Zo aangrijpend! Jullie zijn allemaal top", laat nog iemand weten. Kijkers hopen alvast op een derde seizoen.

"Top. Nog meer van dat. Is nodig helaas. Ook papa's verdienen dit", klinkt het. Dat laatste komt meer terug. "Misschien eens een reeks met vier fantastische alleenstaande papa's." En: "Kristel, ik denk dat er ook zorgen voor papa's zijn. Misschien in het derde seizoen?" 

https://www.instagram.com/p/CfB2OsYIEwp/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.