Of Klaasje Meijer Hanne Verbruggen tijdelijk komt vervangen? K3'tje Marthe De Pillecyn geeft antwoord
COS
Of Klaasje Meijer Hanne Verbruggen tijdelijk komt vervangen? K3'tje Marthe De Pillecyn geeft antwoord
Foto: Photonews

De meisjes van K3 vertrekken komende zondag richting Spanje voor 'Liefde Voor Muziek'. Daarna worden ze weer in Nederland verwacht voor het vervolg van de 'Kom Erbij'-tour.

De meisjes van K3 staan eigenlijk al een tijdje als K4 op het podium. Hanne Verbruggen is momenteel zeven maanden zwanger van haar eerste kindje. Met enkel een aantal aangepaste choreografieën, minder verplaatsingen en minder kledingwissels, blijft Hanne alles geven op het podium.

De shows in Nederland staan nog gepland tot eind december, wanneer Hanne uitgerekend is. Voorlopig loopt alles nog prima, maar wat als Hanne toch niet meer meekan? Er worden intern verschillende scenario's besproken. Maar of Klaasje Meijer ook tijdelijk zou kunnen terugkeren om Hanne te vervangen?

"Ik weet niet of Klaasje dat ziet zitten", bedenkt Marthe De Pillecyn zich in Weekend. "Ze kwam afgelopen weekend wel kijken naar onze show in Rotterdam." Als er iets bijzonders gebeurt, horen de K3'tjes en Klaasje elkaar nog. "Ze stuurde ons voor de première in Nederland nog een berichtje om ons succes te wensen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.