Hulp uit onverwachte hoek: Man van Marthe De Pillecyn verdedigt An Lemmens na giftige commentaren
LHX
Hulp uit onverwachte hoek: Man van Marthe De Pillecyn verdedigt An Lemmens na giftige commentaren
Foto: Instagram @bgtlana

An Lemmens werd eerder dit jaar moeder van haar tweede kindje. De naam en het geslacht wil ze zo lang mogelijk geheim houden om hun privacy te beschermen.

Wanneer An Lemmens een foto van haar partner Sam en hun baby'tje deelt, komen er heel wat verontwaardigde commentaren op. Het kindje is onherkenbaar in beeld gebracht, en daar hebben blijkbaar wel enkele van haar volgers problemen mee.

"Amai, dat is nogal ingepakt met zo een warm weer, we mogen totaal niets zien", wordt er onder meer geklaagd. "Leve Natalia, Nathalie (Meskens, red.) en Astrid (Coppens, red.) die ons echt mee laten leven met hun mooie kindjes. Veel sympathieker dan dit achterlijke gedoe."

An heeft meteen een antwoord klaar. "Ik ben blij dat ik mijn kinderen bescherm tegen dít 'achterlijke gedoe'", reageert ze. "Je bewijst hiermee exact mijn punt, waarvoor dank."

Er zijn een boel mensen die haar verdedigen, en ook Sinerjey, de man van Marthe De Pillecyn, springt voor haar in de bres. "Ik mag hopen dat de reden waarom je nood hebt aan het meeleven met andermans kinderen is dat je zelf geen kinderen hebt", schrijft hij. "Bespaar ons alsjeblieft van het voorplanten van mensen met jouw middeleeuwse mentaliteit."

Meer nieuws

Meer nieuws

.