Er moet James Cooke wat van het hart over Will Tura
COS
Er moet James Cooke wat van het hart over Will Tura
Foto: Photonews

James Cooke, Gert Verhulst, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zien we binnenkort in de musical 'Vergeet Barbara'. Vanaf 14 december speelt de musical in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

James Cooke, Gert Verhulst, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel kondigden 'Vergeet Barbara' al enkele jaren geleden aan, maar de coronapandemie zorgde ervoor dat het project uitgesteld werd. Binnen drie maanden kunnen de mannen eindelijk starten.

In 'Vergeet Barbara' staan de nummers van Will Tura centraal. James en co hebben de zanger dan ook ontmoet. James vond Will een "ontzettend lieve man". "Mocht ik hem toevallig weer kruisen, dan zou ik niet nalaten om hem duidelijk te maken hoezeer ik hem waardeer als artiest en als mens", zegt James in TV Familie.

Will zelf blijkt ook onder de indruk van James. Hij liet de presentator vorig jaar namelijk weten dat hij 'James De Musical' een erg mooie programma vond. "Heel fijn om zo'n compliment te krijgen van niet minder dan een levende legende", aldus James in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.