Interview Celien Hermans heeft het moeilijk: “Binnenkort krijgen we ondersteuning”
WVDS
Celien Hermans heeft het moeilijk: “Binnenkort krijgen we ondersteuning”
Foto: VTM

Margriet Hermans (68) en haar dochter Celien Hermans (29) zijn een sympathiek duo.  In haar vrije tijd regelt Celien ook nog de administratieve zaken van haar mama. 

“Het is moeilijk”, geeft Celien eerlijk toe aan Showbizz24. ”Ik neem de administratie zowel voor mezelf als voor mijn mama ter harte. Al krijgen we binnenkort wel ondersteuning daarin. Dat gaat zeker welkom zijn.”

“Soms zit ik op de repetitie nog wat mails en berichten te beantwoorden. Het is heel druk, maar we doen waar we heel blij van worden, dus beter kan niet”, klinkt het optimistisch.

Celien verwoordt ook op een grappige manier haar relatie met haar mama. “Als ik onze relatie zou omschrijven met een voorwerp dan zou dat een boomerang zijn. Want het kan soms dat we ver uit elkaar geraken, maar we komen altijd terug samen.”

Celien Hermans is momenteel te zien in ‘Het Spook van de Operette’. Een komisch stuk onder regie van Manu Jacobs met in de hoofdrollen Luc Caals, Dirk Van Vooren en Hugo Sigal. Tickets zijn HIER beschikbaar. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.