Zien 📷 Even slikken! Lyndsey Pfaff deelt erg pakkende post op sociale media over haar moeder Carmen die getroffen is door een hersenbloeding
PMN
📷 Even slikken! Lyndsey Pfaff deelt erg pakkende post op sociale media over haar moeder Carmen die getroffen is door een hersenbloeding
Foto: Instagram @pfaff.jeanmarie

Carmen Pfaff is herstellende van een hersenbloeding. Ze kreeg die hersenbloeding tijdens een vlucht naar Mallorca.

De impact van de hersenbloeding is heel groot bij Carmen Pfaff. Ze werd van het ziekenhuis naar een revalidatiecentrum gebracht. Ze heeft daar alles opnieuw moeten leren, denk maar aan stappen of schrijven.

De hele familie leeft dan ook enorm mee met Carmen. Iedereen hoopt dat het nog goed zal komen. Carmen mag binnenkort wel al eens een halve dag het revalidatiecentrum verlaten. "Dat is het goede nieuws", zei haar echtgenoot Jean-Marie Pfaff eerder.

Die opende zijn eigen museum. De bedoeling was dit met Carmen erbij zou zijn, maar gezien de omstandigheden was dat uitgesloten. "Ze weent", klonk het bij Jean-Marie. "Ze had heel graag bij de opening geweest."

Carmen moet nu vooral aan zichzelf denken en de tijd nemen om te revalideren. Dochter Lyndsey Pfaff plaatste intussen een erg aangrijpende post op haar Instagram. Ze plaatste allemaal foto's van haar moeder van haar moeder in betere tijden. Daar is al heel veel reactie op gekomen. Iedereen leeft heel hard mee met de familie en hoopt dat alles goed zal komen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.