The Masked Singer VTM grijpt in bij 'The Masked Singer': 'Dit heeft de zender ondernomen'
COS
VTM grijpt in bij 'The Masked Singer': 'Dit heeft de zender ondernomen'
Foto: VTM

In 'Behind The Mask' kunnen we het traject van de ontmaskerde 'The Masked Singer'-figuren volgen. Ook van Cycloop ofwel Bart Cannaerts werd een aflevering gemaakt.

In de aflevering van Bart Cannaerts is enkele kijkers wat opgevallen. "In 'Behind The Mask' hebben ze de nog niet ontmaskerde kandidaten beter 'geblurred'", klinkt het.

"Ik heb ook snel even door de twee vorige afleveringen gescrold en daar hebben ze het ook aangepast met zwarte vlakken. Bewijs dat we juist zaken met Tine Embrechts en Aster en Lize? En dat ze te herkenbaar waren op de oude manier?"

In de eerste twee afleveringen werden oorspronkelijk de typische grote pixels gebruikt. Daardoor waren sommige BV's toch enigszins herkenbaar. Zo denken veel mensen Tine Embrechts duidelijk herkend te hebben en zou Ridder iemand met een donkere haarkleur zijn.

Dat zorgde ervoor dat enkele kijkers helemaal zeker werden van hun gokjes. "Bij de stem en tips had ik een vermoeden, maar doordat ik naar 'Behind The Mask' had gekeken, heeft dat het voor mij gewoon bevestigd", zegt iemand. VTM wil dat in de toekomst dus duidelijk voorkomen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.