Valerie De Booser krijgt één van de hoofdrollen in realityreeks op VTM2
PMN
Valerie De Booser krijgt één van de hoofdrollen in realityreeks op VTM2
Foto: Instagram

Valerie De Booser is binnenkort te zien op televisie. Ze duikt op in een nieuwe realityreeks op VTM2.

De nieuwe realityreeks speelt zich af in Sint-Martens-Latem. Een dozijn interessante personages zal worden gevolgd. De reeks kreeg de toepasselijke naam ‘Leven en Latem Leven. De realityreeks zal nog dit najaar te zien zijn op VTM2. Dat staat te lezen bij Het Laatste Nieuws.

Wie ook gevolgd zal worden is Valerie De Booser. Over haar scheiding met Koen Wauters zal niet gesproken worden. De reeks wil zich focussen op haar nieuwe leven. Behalve de voormalige echtgenote van Koen Wauters volgen de camera’s van Heartmade Media - het nieuwe productiehuis van Niels William - ook de kleurrijke koksbroers Kristof en Stefan Boxy, warenhuiseigenares Kristine die heen en weer pendelt tussen Monaco en Latem, de succesvolle tabakshandelaar Patrick Goossens die 300 dagen per jaar in het vliegtuig zit, de Nederlandse schrijver en zelfverklaarde zoon van prins Bernhard Oscar van den Boogaard, schoenenontwerpster Virginie Morobé en ex-voetballer en ondernemer David Damman. 

"Wij hebben niet gecast op rijkdom, maar op interessante mensen met interessante bezigheden”, klinkt het bij voormalig K3-ontdekker Niels William. “Het leven in en rond de Leie is onze belangrijkste kapstok. We schetsen een beeld van een dorp, zoals ook de Canvas-reeks ‘Gentbrugge’ dat bijvoorbeeld deed.” 

Meer nieuws

Meer nieuws

.