‘The Voice’-winnaar Christophe heeft plannen: “Dan breng ik al een single uit”
PMN
‘The Voice’-winnaar Christophe heeft plannen: “Dan breng ik al een single uit”
Foto: VTM

Christophe Verholle (43) kroonde zich enkele weken geleden tot winnaar van ‘The Voice’. Hij schreef ook geschiedenis in het VTM-programma. Het was de eerste keer dat iemand van het team van Laura Tesoro won.

Het duurde even bij Christophe voor het doordrong dat hij gewonnen had. Je moet het vuur smeden als het heet is, en dat is ook wat de zanger gaat doen. Christophe doet in Dag Allemaal zijn plannen uit de doeken.

“Ik denk dat ik voor de zomer al een single ga lanceren”, vertelt hij. “Er zijn gesprekken aan de gang om te kijken welke richting ik uit wil, en of er nummers klaarliggen die bij mij zouden passen. Ik zou mij graag met de juiste mensen omringen.”

Christophe wil snel zijn eerste nummer uitbrengen

Christophe gaat een drukke zomer tegemoet. De aanvragen voor optredens stromen binnen. “Mijn vrouw en twee dochters moeten niet bang zijn dat ik hen ga verwaarlozen, of dat ik naast mijn schoenen ga lopen.”

“Maar ik was op een punt gekomen dat ik wilde weten wat een professionele jury van mijn zangcapaciteiten vond. Daar deed ik het voor. Sinds mijn deelname aan ‘The Voice’ heb ik ook meer zelfvertrouwen gekregen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.