Massale reacties op 'Sing Again': Iedereen zegt hetzelfde over Chris
LHX
Massale reacties op 'Sing Again': Iedereen zegt hetzelfde over Chris
Foto: VTM

In de halve finale brachten de twaalf overgebleven kandidaten van 'Sing Again' een hele reeks indrukwekkende duetten. Van hen stoten er negen door naar de finale.

De kijkers van 'Sing Again' zijn razend enthousiast over de prestaties van de kandidaten in de halve finale. Stuk voor stuk maakten ze grote indruk met hun zangkunsten.

Iemand die eruit springt, is Chris. Hij nam 20 jaar geleden deel aan 'Idool', maar is zijn talent en flair duidelijk nog niet verloren. Op sociale media komen er massaal veel reacties op zijn optreden samen met Marjolein.

"Dat was een kippenvelmomentje, ik heb het niet droog gehouden!", schrijven de kijkers. "Hoe mooi was dat." "Zo mooi en puur gezongen." "Die mogen winnen." "Ongelofelijk prachtig."

Uit de vele reacties blijkt ook dat Christ niet enkel populair is door zijn stem, maar dat de kijkers ook zijn looks wel kunnen smaken. "Dat vind ik nu een knappe man", klinkt het. "Daar zou ik wel een hele avond naar kunnen kijken."

"Waar kan ik een man als Chris vinden? Zo knap, zo lief, zo'n innemende glimlach. Ik denk dat ik verliefd ben", wordt er zelfs geschreven. "Wat een knappe verschijning. Ik was even van mijn melk, door jullie mooie stemmen en door Chris."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.