Een pijnlijke blunder van Aaron Blommaert: "Heel hard wenen"
LHX
Een pijnlijke blunder van Aaron Blommaert: "Heel hard wenen"
Foto: VTM

Aaron Blommaert is vooral bekend van zijn rol als Raven in 'Familie'. Hij is echter al sinds zijn twaalfde aan het acteren.

"Rond mijn 10 jaar heb ik Junior Eurosong gedaan en daarna heb ik heel wat audities gedaan. Mijn eerste gastrol op tv was in de Studio 100-reeks Cosmo. Die gaat over superbionische hond en ik was de bad guy in die aflevering", vertelt Aaron Blommaert in de podcast 'Achter de schermen'.

Zijn personage was een BMX'er. Aaron had nog nooit op een BMX gezeten, maar dacht dat hij dat wel zou kunnen. Het liep echter niet helemaal zoals gepland.

"Tijdens mijn eerste scène van mijn eerste fictierol moest ik van een ramp rijden met de fiets. Dat was heel spannend, maar ik dacht: oké, hier start mijn grote carrière in de fictiewereld."

"Ik fietste van die ramp, maar ik verloor mijn evenwicht en botste tegen de cameraman. Die viel, camera op de grond, lens kapot, einde draaidag. Ik moest heel hard wenen", herinnert hij zich.

"Ik was nog maar twaalf jaar of zo, ik was er heel hard van aangedaan. Ik dacht: Gert Verhulst komt naar hier en die gaat zeggen dat ik dat allemaal moet betalen. Dat is niet gebeurd. Ze zijn gewoon een nieuwe lens gaan halen." Oef!

Meer nieuws

Meer nieuws

.