Kijkers van 'Sing Again' misnoegd over halve finale: "Schandalig"
LHX
Kijkers van 'Sing Again' misnoegd over halve finale: "Schandalig"
Foto: VTM

Vrijdagavond werd de halve finale van 'Sing Again' uitgezonden op VTM. Negen van de twaalf overblijvende kandidaten staan volgende week tegenover elkaar in de finale.

In de halve finale van 'Sing Again' brachten de kandidaten een hele reeks indrukwekkende duetten. Marjolein, Chris, Bert, Esther, Luka en Justin kregen van de jury meteen een ticket voor de finale.

Van de overige drie duo's werd telkens één persoon gered door het publiek in de studio. Dat waren Dean, Lola en Seppe. Jelle, Sarah en Lauren vielen net voor de finale af.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Niet alle kijkers zijn tevreden met die stand van zaken. "Jammer voor Lauren, de revelatie van 'Sing Again'. Wat een stem en persoonlijkheid, een gemis", reageren ze teleurgesteld op sociale media. "Lauren en Dean hadden meteen naar de finale moeten gaan, ze waren zoveel beter dan het andere duo."

"Heel jammer voor Lauren, zij verdiende een finaleplaats", klinkt het ook. "Schandalig dat Lauren en Dean tegen elkaar moesten zingen. Ze waren zo goed!" "De beste hebben ze naar huis gestuurd."

Veel kijkers zijn dan ook geen grote fan van de manier waarop het programma in elkaar zit. "Men had eerst iedereen moeten laten zingen, en dan pas het publiek laten stemmen voor de drie laatste plaatsen", klagen ze. 

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.