Na finale van ‘De Mol’: Het loopt al meteen mis voor Senne
LHX
Na finale van ‘De Mol’: Het loopt al meteen mis voor Senne
Foto: Play4

Het is zover: het seizoen van 'De Mol' zit erop. Dat betekent dat we eindelijk weten wie al die tijd de boel gesaboteerd heeft.

In de finale van 'De Mol' ging het nog tussen Senne, Michaël en Bernard. Het was die laatste die de vragenlijst het best invulde en daardoor met de pot naar huis mocht.

De Kempense Senne van der Zweep onthulde eindelijk zijn ware identiteit: hij was het die wekenlang de saboteur was geweest. De ontlading was groot voor alle drie.

Wat er die laatste avond na de opnames nog is gebeurd? Een afscheidsfeestje met de hele crew, onthult Senne in de podcast 'Achter de schermen'. Dat feestje kende helaas niet zo'n goede afloop: meteen na de finale kwam hij pijnlijk ten val.

"Ik ben terug naar België gevlogen met een gigantisch dikke knie, omdat ik 's nachts licht geïntoxiceerd in de zee was gesprongen en met mijn knie op een rots was beland", vertelt hij.

Gelukkig was het niet zo moeilijk om daar, bij zijn thuiskomst, een excuus voor te verzinnen. Senne had namelijk aan iedereen verteld dat hij drie weken in de Pyreneeën was gaan wandelen. "Ik heb dan maar gezegd dat ik mijn knie geforceerd had met al die hoogtemeters."

Meer nieuws

Meer nieuws

.