Rik Verheye neemt besluit over volgende stap in zijn relatie
WVDS
Rik Verheye neemt besluit over volgende stap in zijn relatie
Foto: Photonews

Rik Verheye zit momenteel in een heel drukke periode. Natuurlijk als Nonkels-acteur, maar ook als voorzitter van Sporting Hasselt en daarnaast moet er ook nog wat tijd worden vrijgemaakt om van de rustige momenten te genieten met zijn vriendin Manon.

Hij geniet duidelijk van het samenzijn met Manon. “Ze steunt me in alles wat ik doe en gelooft in mij. Wij vormen een sterk koppel. Ik heb het volste vertrouwen in ons”, citeert HLN hem uit een gesprek met Story. 

Door zijn immens populaire rol van Willy in Nonkels en als voorzitter van een voetbalclub wordt Rick ook wel door veel mensen aangesproken en weinig rust kent, maar in zijn woning aan zee, kan hij samen met Manon genieten. “Gelukkig wonen we op het gemak aan zee en daar ken ik de rustige plekjes.

Ze wonen dus al samen, maar hebben elk nog een uitvalsbasis in Antwerpen behouden door praktische overwegingen voor hun werk. Als stewardess is het voor Manon handig en Rik is veel op de baan naar Hasselt en Vilvoorde.

Over kinderen heeft het koppel duidelijk ook al een beslissing genomen. “Ik heb altijd gezegd dat ik heel graag vader wil worden. Dat is echt een doel in mijn leven. Manon en ik praten vaak over onze kinderwens, ze wil ook mama worden, maar we nemen onze tijd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.