Koen Wauters openhartig over breuk met Valerie De Booser: “Leren om alleen te zijn”
ASX
Koen Wauters openhartig over breuk met Valerie De Booser: “Leren om alleen te zijn”
Foto: VTM

Het was nieuws dat insloeg als een bom in BV-land: vier jaar geleden kondigden Koen Wauters en Valerie De Booser aan dat ze na zestien jaar huwelijk uit elkaar gingen. In ‘De Morgen’ vertelt de zanger van Clouseau openhartig over het post-Valerie-tijdperk.

“We zijn gescheiden omdat het niet meer goed liep. Waarom zou je anders uit elkaar gaan?”, klinkt het nuchter en eerlijk. Na zestien jaar huwelijk zetten Koen en Valerie in 2020 een punt achter hun huwelijk.

Valerie leerde ondertussen een nieuwe partner kennen. Koen gaat single door het leven. Het alleen-zijn viel de zanger in de eerste maanden na de breuk best zwaar. “Ik heb me nooit echt eenzaam gevoeld, maar ik heb wel moeten leren om alleen te zijn”, vertelt de zanger.

“De stilte overviel mij. Het was niet triest, maar gewoon zwaar”, gaat Koen verder. Het zette Koen aan het schrijven van nieuwe nummers. Eentje daarvan is Stil. “Wist ik veel dat stil zo stil kon zijn, wist ik veel dat leeg zo leeg kon zijn”, woorden met een diepere betekenis, zo blijkt nu.

Meer nieuws

Meer nieuws

.