Stephanie Planckaert krijgt telkens dezelfde reactie op eerste aflevering van ‘Families XXL’ en reageert
PMN
Stephanie Planckaert krijgt telkens dezelfde reactie op eerste aflevering van ‘Families XXL’ en reageert
Foto: VTM

Elke zaterdag kan je op VTM kijken naar ‘Families XXL’. Het is het nieuwe programma van Stephanie Planckaert. Vorige zaterdag was er de eerste aflevering.

Stephanie Planckaert heeft met ‘Families XXL’ een nieuw programma. Ze gaat langs bij grote gezinnen om te kijken hoe zij dat georganiseerd krijgen. Stephanie heeft zelf ook drie kinderen.

Vorige zaterdag was er de eerste aflevering. Stephanie heeft al heel wat reacties gekregen van kijkers. Iedereen zegt hetzelfde.

Ze deelde op haar Instagram Stories nog een bericht van iemand. De persoon in kwestie wil Stephanie bedanken voor de manier waarop ze tv maakt. “Je bezorgt me telkens een aangename avond”, staat er te lezen.

En zo zijn er nog wel heel wat reacties tot bij Stephanie geraakt. Iedereen is heel lovend over haar nieuw programma. Het doet haar duidelijk deugd.

“Heel erg bedankt voor de vele lieve reacties op ‘Families XXL’. Ik apprecieer die geste enorm”, reageert Stephanie. "Lief zijn voor elkaar: dat doet deugd en het is het mooiste wat we kunnen doen met onze tijd hier op deze reuzenbol.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.